Luis Fonsi renunţă la reggaeton în noul său single ”Calypso”

0
399


Cântărețul și compozitorul portorican Luis Fonsi lansează vineri noul său single, ”Calypso”, o piesă în care explorează tradiția caraibiană și renunță la ritmurile reggaeton, relatează marți EFE. Este vorba despre un cântec de dragoste care lasă în urmă genul care l-a făcut celebru pe artistul portorican, pentru a îmbrățișa ritmurile nehispanice din Caraibe și un sound apropiat formațiilor bazate pe percuție. Este vorba despre cea de-a treia piesă de pe album său, care nu are încă dată de lansare, produsă de duetul columbian Andrés Torres și Mauricio Rengifo, cu care Fonsi a colaborat deja la hiturile ”Despacito” și ”Echame la culpa”.
Noua piesă ”Calypso” este un cântec bilingv, în spaniolă și engleză, în stilul recentei sale colaborări cu artista mexicano-americană Demi Lovato. De data aceasta el formează un duet cu cântăreața de rap britanică Stefflon Don. Lansarea noului single ”Calypso”, la 15 iunie, se va face simultan cu prezentarea videoclipului piesei, pe care atât Fonsi, cât și Stefflon Don l-au postat anticipat pe rețelele de socializare. De producerea videoclipului s-au ocupat Carlos Pérez și compania sa Elastic People, cu care Fonsi a colaborat deja pentru ”Despacito” și ”Echame la culpa”.
Spre deosebire de producțiile anterioare ale lui Fonsi, noul videoclip este foarte amuzant, plin de culoare și strălucire, și recreează atmosfera caraibiană anglosaxonă unde a luat naștere genul „calipso”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here