Handbal – Alexandru Golea, de la CSM Focșani 2007, la turneul final al Programului Talent!

0
781


Alexandru Golea este un junior handbalist, născut în 2005, care are un rol foarte important în angrenajul echipelor de juniori 3 și 4 ale CSM Focșani 2007- este conducător de joc. Cu el în teren, cele două formații ale clubului focșănean au urcat până în turneele semifinale ale campionatelor naționale în acest an.
Alexandru Golea este un jucător care fură ochiul prin soluțiile sale tehnice și tactice, de multe ori suprinzătoare pentru adversar și cu care își pune coechipierii în situații de a înscrie goluri. Fură ochiul și prin calitățile de marcator precoce.
Alexandru Golea este mai mult decât am spus mai devreme. Este un jucător talentat, iar talentul și prestația sa în teren i-au adus participarea la seria de convocări în activitățile din Programul Talent al FR Handbal.
Mâine, 14 iunie la Tîrgu Mureș, va avea loc turneul final al Programului Talent, iar Alexandru Golea a fost convocat și aici, după ce a trecut prin sita deasă a evaluărilor făcute până acum de specialiștii federali.
La Tîrgu Mureș, Alexandru Golea va fi însoțit de antrenorul Marius Partene, cel care l-a descoperit și sub îndrumarea căruia a fost inițiat în handbal și a urcat până la turneul final al programuuil federal care și-a propus să descopere și să promoveze juniorii talentați ai handbalului româneasc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here