Bărbat arestat preventiv după ce a furat alimente și un telefon mobil și a amenințat mai multe persoane

0
472


REÈšINUT PENTRU 24 DE ORE, PENTRU FURT, TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE ȘI AMENINÈšARE

La data de 11 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au identificat și reținut pentru 24 ore un bărbat, de 46 de ani, din comuna Cîmpuri, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare cu acte de violență.
Din cercetări a reieșit că în perioada 3-8 iunie a.c., bănuitul ar fi pătruns prin efracție în două locuințe situate în comuna Câmpuri, de unde ar fi sustras alimente și un telefon mobil. Totodată, în perioada 1 mai – 7 iunie a.c., bărbatul ar fi amenințat mai multe persoane cu acte de violență și ar fi tulburat liniștea și ordinea publică pe raza aceleiași localități.
În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut și depus pe cel în cauză în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Vrancea, iar în cursul zilei de astăzi magistrații Judecătoriei Panciu au dispus față de acesta arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 12 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here