Ariana Grande s-a logodit cu iubitul său, Pete Davidson, la nici o lună după ce s-au cunoscut

0
468


Îndrăgita cântăreața americană de muzică pop Ariana Grande s-a logodit cu actualul său iubit, Pete Davidson, pe care l-a cunoscut în luna mai, după ce a avut o relație timp de doi ani cu rapperul Mac Miller, relatează online ziarul spaniol ABC. Ariana Grande este una dintre cântărețele de renume internațional ale momentului. Ea a început o relație cu starul emisiunii „Saturday Night Live” Pete Davidson, după ce a pus capăt legăturii sale de doi ani cu rapperul Mac Miller în luna mai.
Cântăreața și tânărul comediant și-au făcut cunoscută iubirea pe rețelele de socializare, unde Pete și-a prezentat tatuajele făcute în onoarea iubitei sale: un iepuraș stilizat, care amintește de coperta albumului cântăreței „Dangerous Woman”, și inițialele AG imprimate pe degetul mare. Pete Davidson i-ar fi cerut mâna artistei sâmbăta trecută cu prilejul sărbătoririi zilei de naștere a actorului Robert Pattinson la Los Angeles. Deocamdată niciunul dintre reprezentanții celor doi tineri nu a confirmat fericitul eveniment.
Totuși, potrivit revistei People, surse apropiate cântăreței au mărturisit că este într-adevăr vorba de o logodnă. „Este o logodnă recentă. Sunt doar doi oameni care au găsit rapid dragostea și sunt fericiți. Au început să vorbească despre acest eveniment weekendul trecut. Nu au nimic de ascuns”, a declarat o persoană apropiată celor doi. Pe de altă parte, Ariana Grande a fost aleasă pentru a ilustra viitoarea copertă a revistei British Vogue, unde tânăra pozează foarte natural, cu părul blond și despletit, foarte puțin machiaj și pistruii de pe față lăsați la vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here