Un recidivist este căutat de poliţiști după ce ar fi violat o taximetristă la Hunedoara

0
639


    Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, este căutat de polițiști ca fiind principalul suspect într-un caz de viol ce s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, victima fiind o taximetristă din localitate care, solicitată la o comandă, l-a transportat pe suspect până într-un cartier al orașului, iar acolo ar fi fost agresată și violată, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.
    Femeia a relatat polițiștilor că în cursul nopții a fost solicitată de suspect să îl transporte până în cartierul Hășdat, de la periferia municipiului Hunedoara, iar după ce au ajuns acolo bărbatul ar fi lovit-o și amenințat-o, cerându-i să se deplaseze pe un câmp în afara localității. Acolo, bărbatul și-a amenințat, din nou, victima și ar fi întreținut raporturi sexuale cu ea. „Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, iar în scurt timp au reușit identificarea unui bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de aducere, iar polițiștii desfășoară activități în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a acestuia. În activități a fost implicat întreg colectivul Poliției municipiului Hunedoara, dar și polițiști de la alte subunități din județ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. Suspectul este cunoscut ca recidivist, în trecut fiind condamnat tot pentru o faptă de viol.
    Polițiștii au distribuit luni o fotografie a suspectului și semnalmentele acestuia, bărbatul fiind de constituție atletică, înălțimea 1,70 m, ten măsliniu. În cursul zilei de luni, polițiștii urmau să solicite emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele individului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here