Tată trimis în judecată după ce şi-a bătut fiica pe motiv că a vorbit la telefon cu mama sa

0
2465


    Un bărbat de 47 de ani, din Mărășești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Victima bărbatului a fost chiar fiica sa, în vârstă de 11 ani. Fapta a fost comisă la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, iar motivul este unul halucinant. Conform rechizitoriului, bărbatul și-a lovit fiica pentru că aceasta a vorbit la telefon cu mama sa, femeie cu care tatăl nu mai are nicio relație, tot ca urmare a deselor conflicte din familie.
    Anchetatorii arată în rechizitoriu că bărbatul a exercitat acte de violență asupra fiicei sale, în sensul că a trântit-o pe podea, a tras-o de păr și i-a spart tableta. Cea care a sesizat poliția a fost sora copilei, care a fost sunată de aceasta din urmă și informată despre ceea ce i s-a întâmplat. În urma sesizării, polițiștii din Mărășești s-au deplasat la adresa indicată și au constatat că aspectele sesizate de sora victimei se confirmă. În momentul în care oamenii legii au ajuns la locuința inculpatului, acesta era foarte agitat și a recunoscut că și-a bătut fiica. A explicat că a făcut acest lucru pentru că fata a vorbit la telefon cu mama ei, deși el i-a interzis să facă acest lucru.
    În ceea ce o privește pe copilă, aceasta era speriată în momentul în care au ajuns polițiștii și plângea. A avut totuși puterea să le spună oamenilor legii ce a pățit. Totodată, a adăugat că nu mai dorește să stea cu tatăl ei. Astfel, s-a luat legătura cu mama, iar fetița a fost luată de aceasta. Femeia a susținut că bărbatul este agresiv și că acesta a fost motivul pentru care și ea a plecat.
    La audieri inculpatul a spus că regretă cele întâmplate. Cu toate acestea, el a fost trimis în judecată de anchetatori, urmând să dea explicații în fața judecătorului pentru fapta sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here