Courteney Cox va avea o doamnă de onoare foarte specială la nunta sa, din vara aceasta

0
514


Îndrăgita actriță din serialul „Friends”, Courteney Cox, va avea o doamnă de onoare foarte specială vara aceasta, la a doua sa căsătorie cu muzicianul irlandez Johnny McDaid, chitaristul trupei Snow Patrol, potrivit ziarului spaniol La Vanguardia. Courteney i-a cerut bunei sale prietene și colegă de platou din Friends, Jennifer Aniston, să-i fie doamnă de onoare, demonstrând astfel, că cele două actrițe, care le-au interpretat pe îndrăgitele Monica și Rachel în ficțiune, sunt la fel de apropiate și în viața reală.
Celebrul serial Friends s-a încheiat în 2004, însă ecourile sale se mențin vii în întreaga lume de la lansarea sa pe micile ecrane în anii 90. Jennifer Aniston, care a divorțat anul acesta de Justin Theroux, s-a implicat profund în nunta prietenei sale, ajutând la preparativele acestei căsătorii, care se va desfășura de două ori, în Irlanda, țara natală a lui Johnny McDaid, și în Los Angeles, locul de reședință al lui Courtney Cox. Alături de rudele celor doi miri vor participa și mulți prieteni, ceea ce promite să se transforme într-o mare întâlnire a actorilor din Friends, la care visează demult fanii acestui serial.
Courteney Cox, 53 de ani, și Johnny McDaid, în vârstă de 41 de ani, au decis să facă marele pas, după ce s-au cunoscut în 2013 și au depășit mai multe piedici care i-au făcut să-și întrerupă relația și să-și anuleze chiar primele planuri de nuntă din 2015. Primul soț al lui Courteney Cox a fost actorul David Arquette, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare la „Scream” și cu care s-a căsătorit în 2009. Cei doi, care au împreună o fetiță, Coco Riley Arquette, născută pe 13 iunie 2004 și a cărei nașă este Jennifer Aniston, au divorțat în 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here