Cartea „Pisica albastră şi pădurea vrăjită“, lansată la Târgul de carte de la Focşani

0
648


„Pisica albastră și pădurea vrăjită” este o poveste din zilele noastre, în care pisica Mira și prietenii săi – papagalul Socrate, dulăul Nelson, hamsterul Star, motanul Micșunel, vulpea Iva, Fluturelle, Ursoaica, bufnița Ulla și mărețul Lup Alb – ne îndeamnă să-i însoțim într-o călătorie plină de fantezie.
Vă invităm sămbătă, 9 iunie 2018, începând cu ora 11.30, la Galeriile de Artă din Focșani, la lansarea, în cadrul Târgului de Carte organizat de Biblioteca Județeană Vrancea, sub egida Consiliului Județean Vrancea, a cărții „Pisica albastră și pădurea vrăjită”, a doamnei profesoare Roxana Antoinette Vornic, apărută la Editura Cartea Românească din București. Invitați în cadrul acestui eveniment cultural sunt Călin Vlasie, director al Editurii Cartea Românească, și doamna profesor Mirela Dumitru, care va prezenta această carte adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani.
V-am pregătit un atelier interactiv de lectură pe acorduri de chitară în interpretarea elevului Eusebiu Munteanu, de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani.
Va fi o lansare de carte adresată atât copiilor, cât și adulților care iubesc universul de basm al copilăriei și care doresc să aducă în sufletul lor lumina magică a poveștii: „Iar acum, văzându-i pe toți cei dragi alături de ea, pisica albastră Mira știe că timpul viitor le va aduce tuturor alte vârste: cu frumuseți, bucurii, dar și cu unele cumpene. Însă Mira mai știe și că ei vor trece prin timpul acesta împreună, uniți prin fire nevăzute, dar trainice de prietenie și iubire”.
Vă așteptăm cu drag!

Manager, Margareta Tătăruș
Relații Publice, Adrian Å¢iglea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here