ULTIMA ORĂ! PSD Vrancea: Salariaţii şi pensionarii nu trebuie să fie îngrijoraţi în legătură cu gesturile şi acţiunile politicianiste ale PNL!

0
1213


PNL continuă să demonstreze că este un partid iresponsabil!
PSD Vrancea dorește să atragă atenția românilor asupra falsurilor și minciunilor grosolane pe care Partidul Național Liberal le promovează cu privire la Pilonul II de pensii. Astfel, PNL vrea să își construiască o fărâmă de capital electoral generând îngrijorarea angajaților pe care îi minte că actualul Guvern „vrea să diminueze contribuțiile românilor la Pilonul II de pensii”.
Încă o prostie și încă o minciună cât casa, pe care PNL o strecoară în cutiile poștale ale oamenilor. Faptul că PNL și Președintele României alimentează un subiect fals pe tema Pilonului II de pensii este nu doar un lucru regretabil ci și periculos deoarece astfel de minciuni grosolane pot genera neliniști pe piețele financiare și, implicit, pot afecta acest segment de piață.
Din păcate, PNL se comportă ca un partid iresponsabil și joacă o carte electorală pe un subiect inventat, mistificat! Un partid cu pretenții europene și care revendică un trecut centenar nu are voie să umble cu astfel de pliante veninoase în care minciunile sunt spuse cu pretenție de adevăr! Mai mult, demogogia este și mai mare atunci când PNL anunță că depune chiar și o moțiune simplă pe un astfel de subiect inventat!
PSD Vrancea dorește să le reamintească românilor că astfel de scenarii sunt opera unor diversioniști și atrage atenția în legătură cu faptul că prin astfel de demersuri politice, PNL produce efecte negative în costurile de împrumut pe care Ministerul Finanțelor trebuie să le plătească.
PSD Vrancea solicită organelor competente să analizeze efectele acestor minciuni și să dispună măsuri legale, în caz că se vor crea prejudicii!
Salariații și pensionarii nu trebuie să fie îngrijorați în legătură cu gesturile și acțiunile politicianiste ale PNL! Bugetul de stat are banii necesari pentru plata pensiilor și salariilor, iar singurii care discută, iresponsabil, despre Pilonul II de pensii sunt liberalii. O fac într-un mod josnic și mincinos! De altfel, după fuziunea cu PDL, nu este de mirare că celor din PNL li se „năzare” o astfel de temă probabil că au împrumutat „năravurile” colegilor care sunt obișnuiți să taie pensiile și salariile! Au mai făcut-o!
MARIAN OPRIÅžAN
Vicepreședinte PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here