Arest menținut pentru focșăneanul care și-a omorât tatăl

0
2527


Magistrații Tribunalului Vrancea au menținut măsura arestului preventiv în cazul focșăneanului de 43 de ani, care și-a ucis tatăl imobilizat la pat. Decizia nu este definitivă. „Mentine măsura arestului preventiv. Cu drept de contestație. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 23.05.2018”, este decizia judecătorilor.
Crima a avut loc în februarie, în Cartierul Sud al Focșaniului. Bărbatul arestat, care ar fi avut viciul băuturii, și tatăl său locuiau într-un bloc din cartierul Sud. Victima era bătută frecvent de fiu, dar niciunul dintre vecini, care știau ce se întâmplă în casa celor doi, nu a reclamat acest lucru la poliție, după cum ne declarau sursele noastre la vremea respectivă. În ziua crimei, băut fiind, bărbatul de 43 de ani și-a luat tatăl la bătaie pe motiv că a făcut pe el, în pat. L-a lovit cu pumnii și picioarele, după care l-a transportat în baie și l-a pus în cadă. Acolo a continuat să-l lovească pe tatăl său, după care l-a sugrumat. Când a obosit, și-a lăsat părintele întins pe jos, în baie, și a mers într-o cameră a apartamentului. După ceva timp și-a dat seama că tatăl său nu mai suflă, așa că a sunat la poliție și a povestit ce a făcut. În urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul mort fusese sugrumat și lovit, având inclusiv o fractură în zona gâtului.
Imediat, la apartamentul respectiv au ajuns oamenii legii, care nu au putut să-i ia declarație bărbatului de 45 de ani, dat fiind că era într-o stare avansată de ebrietate. L-au transportat la spital, unde au reușit să-i ia alcoolemia: 1,24 miligrame per litru alcool în aer expirat. În fața procurorului, el a recunoscut parțial fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here