Accident pe DJ 204 E Panciu – Haret: un tânăr de 23 de ani A MURIT, alte două persoane au fost rănite

0
1728


Un tânăr de 23 de ani din Movilița și-a pierdut viața sâmbătă, în urma producerii unui accident rutier. Tânărul era pasager într-un autoturism care, pe fondul unei depășiri neregulamentare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. „În jurul orei 15.50, pe DJ 204 E Panciu – Haret, un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, pe fondul unei depășiri neregulamentare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma producerii accidentului rutier a rezutat decesul unui pasager și rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui pasager”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.
    Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Panciu au intervenit cu o ambulanță SMURD și un o autospecială de stingere cu apă și spumă la accident.
    Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 57 de ani, tot din Movilița, a fost transportat la spital cu „politraumatism prin accident rutier (sever), traumatism cranio-cerebral nivel I, traumatism toraco-abdominal” și a fost internat la chirurgie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here