Profesoara Ioana Constantinescu, mandatată la conducerea Liceului de Artă; fosta directoare a intrat în concediu medical

0
2266


Consiliul de Administrație al Liceului de Artă „Gheorghe Tattarescu” Focșani a mandatat-o pe profesoara Ioana Constantinescu să preia atribuțiile de conducere a unității. Fosta directoare, profesoara Diana Rozalia Tăicuțu, și-a dat demisia în urma scandalului în care a fost implicată, apoi a intrat în concendiu medical.
Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea (IȘJ), profesoara Tăicuțu și-a înaintat luni dimineață demisia, dar trebuia să asigure interimatul până la numirea în funcție a unui nou director, de către inspectorul școlar general. Marți dimineață, fosta directoare a intrat în concediu medical. Intrarea în concediu medical a profesoarei Tăicuțu a impus necesitatea delegării unui profesor, de către Consiliul de Administrație al Liceului de Artă, care să preia atribuțiile de conducere de la nivelul unității școlare.  
Ioana Constantinescu este profesoară de limba engleză și membru în Consiliul de Administrație al Liceului de Artă. Profesoara Constantinescu a fost mandatată să îndeplinească atribuțiile de director până la numirea unui nou director de către IȘJ Vrancea. Potrivit Metodologiei în vigoare, inspectorul școlar general numește un nou director, cu avizul Consiliului de Administrație al IȘJ, care să îndeplinească atribuțiile până cel târziu pe 31 august 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here