GALERIE FOTO: Prichindeii de la Grădinița 23 au exersat traversarea corectă a străzii

0
968


Activități dedicate siguranței copiilor
 
Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au desfășurat acțiuni informativ – preventive dedicate siguranței copiilor. Peste 80 de preșcolari din municipiul Focșani au primit sfaturi de la polițiști. Astăzi (ieri-n.r.), polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea cu sprijinul cadrelor didactice, au continuat acțiunile informativ – preventive dedicate siguranței copiilor.
Astfel, peste 80 de preșcolari de la Grădinița cu program prelungit nr.23 din municipiul Focșani au avut ocazia să adreseze întrebări, să prezinte experiențe proprii, primind, totodată, și materiale de promovare a siguranței. Pentru ca „lecția” să fie mai interactivă, informațiile prezentate au fost susținute și de materiale video sub formă de desene animate. Cei mici au fost încântați de jocurile de rol și de situațiile concrete în care au fost mici actori, fiind răsplătiți cu diplome și bomboane.
Exersarea traversării corecte a străzii, ce presupune siguranța copiilor pe stradă, discuțiile cu persoane străine, verificarea cunoștințelor micuților privind regulile de circulație, normele de comportare în societate și prevenirea victimizării au fost câteva dintre obiectivele întâlnirii de astăzi (ieri-n.r.). Activitățile preventive vor continua în școlile și grădinițele din județul Vrancea pe durata întregului an școlar.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 16 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here