Zbor special al British Airways cu un echipaj format din angajaţi cu numele Harry, Meghan și Megan

0
358


Compania British Airways va celebra nunta regală de sâmbătă efectuând un zbor spre Canada cu un echipaj format numai din angajați cu numele Harry și Meghan, relatează marți Reuters. Prințul Harry, de 33 de ani, nepotul reginei Elisabeta a II-a și al șasea în ordinea succesiunii la tronul britanic, și actrița Meghan Markle, de 36 de ani, se vor căsători sâmbătă în capela St George din castelul Windsor, în cadrul unei ceremonii care va atrage o atenție uriașă în întreaga lume.
British Airways a anunțat că zborul de pe London Heathrow până la Toronto, orașul în care trăia Meghan Markle și unde cuplul a avut prima apariție publică, va fi operat de un echipaj din care vor face parte doi Harry, șapte Megan și o Meghan, avionul urmând să fie pilotat de Harry Blake. Managerul departamentului de servicii pentru clienți al companiei, Megan Horsley, este cea care va conduce echipajul special de la bord. Ea a declarat că este un omagiu adecvat pentru prințul Harry și viitoarea sa soție, deși a admis că există și anumite inconveniente. „Am zburat o dată sau de două ori cu o altă Megan dar niciodată cu șapte, așa că va trebui probabil să ne strigăm pe numele de familie în timpul acestui zbor foarte special”, a spus ea.
British Airways a mai precizat că toți pasagerii numiți Harry, Meghan sau Megan și care se vor afla sâmbătă în avioanele companiei vor putea să folosească barul de la clasa întâi. De asemenea, toți clienții din aceeași zi vor primi prăjituri cu aromă de lămâie și flori de soc, aceeași cu cea pe care o va avea tortul servit la nunta regală. În zborurile British Airways din aceeași zi vor putea fi văzute materiale filmate la nuntă, precum și serialul „Suits”, care a făcut-o celebră pe Meghan Markle, dar și documentare despre cuplu și castelul Windsor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here