ULTIMA ORĂ! Mulțumiri de la poliție pentru locotenentul Ciprian Ionuţ Năstase, care a ajutat la salvarea victimelor unui accident rutier

0
6022


Simplu: EROU 
„Eroii sunt cei care și-au păstrat raționamentul și umanitatea intacte în fața suferințelor groaznice. Eroii sunt cunoscuți sau anonimi iar unii sunt știuți doar de Dumnezeu”
În data de 14 mai 2018, la sediul comandamentului marii unității s-a primit următoarea informare din partea Poliției Municipiului Focșani:
„La data de 14.04.2018, orele 14.14 pe strada Măgura din Municipiul Focșani a avut loc un accident de circulație în urma căruia un autoturism marca VW Tiguan s-a răsturnat pe partea laterală stângă, șoferul și ocupantul locului dreapta față rămânând blocați în autoturism.
În momentul producerii evenimentului rutier, pe starda Măgura se deplasa, cu autoturismul proprietate personală, locotenentul Ciprian Ionuț NÄ‚STASE, care văzând cele întâmplate, nu a ezitat să acorde ajutor celor două persoane blocate în autoturism. Acesta a tăiat parbrizul cu un cuțit special, a scos persoanele din autoturism și le-a acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței. În urma acestor manevre, militarul s-a tăiat la mâini, primind la rândul său îngrijiri medicale de la lucrătorii Serviciului de Ambulanță.
Pe această cale, dorim să acordăm mulțumiri locotenentului Ciprian Ionuț NÄ‚STASE, care a dat dovadă de un spirit civic și de sacrificiu ieșite din comun, având ăn vedere faptul că, în zona producerii accidentului rutier mai existau și alte persoane care s-au limitat la a filma evenimentul, fără a se implica activ pentru salvarea victimelor. ”
Semnează
ÅžEFUL POLIÅ¢IEI MUNICIPIULUI FOCÅžANI
COMISAR ÅžEF DE POLIÅ¢IE
Alexandru CARA
Sursa: Facebook/Brigada 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”
           miercuri, 16 mai 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here