Legea prin care Ministerul Tineretului pune la dispoziţie gratuit bazele sportive pentru competiţiile școlare-promulgată

0
355


Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru completarea art. 6 din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000.
Legea prevede că „pentru organizarea și desfășurarea fazelor zonale/regionale și naționale ale competițiilor sportive școlare, Ministerul Tineretului și Sportului pune la dispoziție organizatorilor, gratuit, bazele și instalațiile sportive din domeniul public și privat al statului aflate în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, prin direcțiile pentru tineret și sport județene, respectiv a municipiului București și al cluburilor sportive, cu obligativitatea respectării desfășurării normale a programelor și activităților acestora”.
Tot marți șeful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 20/2017 pentru reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare și modificarea și prorogarea unor termene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here