Handbal juniori 4 – CSM Focșani 2007 la faza semifinală a Campionatului Național!

0
472


    Echipa de juniori 4 a CSM Focșani 2007 va participa, în zilele de 26 și 27 mai, la etapa semifinală a Campionatului Național. În turneul care va avea loc la Ovidiu, foarte tinerii handbaliști pregătiți de Marius Partene, Iulian Neață și Dan Constantin Rusu se vor afla în grupă cu LPS Iași, CSU Suceava și LPS Buzău. În cealaltă grupă a turneului semifinal se vor afla HC Dobrogea Sud, LPS Vaslui, CSS Medgidia și ACS Vicov Elite. 
    Tot în turneul semifinal al Campionatului Național au jucat și juniorii 3 ai CSM Focșani 2007, performanță semnificativă pentru proiectul de dezvoltare a resursei proprii de jucători inițiat de directorul CSM Focșani 2007 și antrenorul echipei de Ligă Națională, profesorul Viorel Ciubotaru.            
    Pentru CSM Focșani 2007 vor juca în turneul de la Ovidiu: Nicolas Vișan – Florin Alexandru, Alexandru Golea 5, Ștefan Rotaru, Mihai Baciu, Robert Șerban, Alin Bejan, Bogdan Dochioiu
    CSM Focșani 2007 va întâlni sâmbătă, 26 mai, pe LPS Buzău și LPS Iași, iar duminică, 27 mai, pe CSU Suceava.
    Tot duminică, 27 mai, sunt programate jocurile dintre ocupantele locurilor 1 din prima grupă cu 2 din grupa a doua și invers. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here