GALERIE FOTO: Plutonier major Daniel Ciornei, pompierul lunii aprilie

0
1335


Pompierul lunii APRILIE 2018
„Un erou nu e necesar sa fie de neînfrânt, dar trebuie sa fie neînfricat.” – Andrew Bernstein

    Neînfricat în lupta cu focul este și colegul nostru plutonier major Ciornei Daniel, comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. În semn de apreciere pentru profesionalismul și curajul de care a dat dovadă în acțiunile pe care le-a întreprins în operațiunile de intervenție, în mod deosebit remarcându-se la incendiul de locuință din comuna Golești în 11.04, acesta a fost desemnat „Pompierul lunii Aprilie 2018” la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea.
    În dimineața zilei de 11 aprilie 2018, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța producerea unui incendiu la o locuință în comuna Golești. La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD. Ajunși la locul intervenției pompierii militari au acționat pentru stingerea incendiului care se manifesta generalizat pe o suprafață de 300 mp la nivelul acoperișului și etajului casei cu posibilitatea de extindere la vecinătăți. Reacția rapidă a comandantului de echipaj, plutonier major Ciornei Daniel, precum și buna organizarea, de către acesta, a sectorului de acțiune repartizat de către comandantul intervenției, au condus la limitarea pagubelor și a propagării incendiului la construcțiile învecinate.
    Intervenția a avut un grad mare de dificultate, atât din cauza suprafeței mari pe care se manifesta incendiul, cât și a materialului lemnos din care era construit etajul și acoperișul care a favorizat arderea. În timpul misiunii, subofițerul a demonstrat o bună pregătire și stăpânire a tehnicilor de stingere a incendiilor, gestionând resursele de apă, astfel încât să poată salva cât mai multe bunuri materiale.
    Ne mândrim să avem colegi ca el și îl felicităm pentru curajul de care a dat dovadă! Cu această ocazie, îi adresăm urări de sănătate, putere de muncă și succes în îndeplinirea viitoarelor misiuni încredințate!

Sursa: Facebook/ISU Vrancea

           15 mai 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here