Doi tineri, arestaţi după ce au tâlhărit un bărbat

0
556


    Doi tineri, unul de 19 ani, iar celălalt de 23 de ani, ambii din comuna Bolotești, au fost arestați preventiv ieri, sub acuzația de tâlhărie. Măsura a fost dispusă de magistrații de la Judecătoria Focșani și nu este definitivă. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpaților: – M(…) IONUÅ¢-DRAGOÅž, și – H(…) VASILE-GELU, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.05.2018 și până la data de 13.06.2018, inclusiv. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în ședința din camera de consiliu, azi, 15 mai 2018, ora 15.00”, este decizia Judecătoriei Focșani.
    Conform unui comunicat de presă al poliției, tinerii ar fi comis fapta în seara zilei de 12 mai a.c., în jurul orei 21.30. Victima lor a fost un bărbat din aceeași comună, căruia i-au luat un telefon mobil, timp în care l-au și lovit. Omul a făcut sesizarea la poliție două zile mai târziu, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Odobești i-au identificat pe principalii suspecți, pe care i-au și reținut. Totodată, oamenii legii au găsit și telefonul mobil, pe care l-au și restituit persoanei vătămate.
„Polițiștii din cadrul Secției 9 Politie Rurală Odobești au identificat și reținut pentru 24 de ore, doi bărbați bănuiți de comiterea unei tâlhării. La data de 14 mai a.c., ora 18.10, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați de către un bărbat de 34 de ani, din comuna Bolotești cu privire la faptul că la data de 12 mai a.c., în jurul orei 21.30, a fost deposedat prin acte de violență de un telefon mobil de către doi bărbați. În urma investigațiilor, polițiștii au reușit în scurt timp să identifice doi bărbați, de 19 respectiv 23 de ani, din comuna Bolotești, bănuiți de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introduși în arestul IPJ Vrancea”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here