Bărbatul care a alergat gol pușcă prin Garoafa și a încercat să violeze două femei rămâne în arest

0
1814


Magistrații Tribunalului Vrancea au respins contestația formulată la decizia de menținere a arestului preventiv, contestație făcută de bărbatul care a alergat gol pușcă prin Garoafa și a încercat să violeze două femei. Decizia este definitivă. „Respinge, ca nefondată contestația formulată de inculpatul B(…) DRAGOÅž EMILIAN, împotriva Încheierii pronunțata de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Focșani la data de 07.05.2018. (…) obliga pe contestator să plătească statului suma de 40 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Constata ca inculpatul a fost asistat de apărător ales. Definitivă. (…) 14.05.2018”, este decizia magistraților.
Reamintim că bărbatul de 21 de ani, din satul Bătinești, comuna  Å¢ifești, a fost arestat preventiv într-un dosar în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol. Sursele noastre spun că este vorba despre două fapte. În sarcina lui s-a mai reținut și infracțiunea de violare de domiciliu. Faptele au fost comise în localitatea Garoafa, în seara zilei de 10 aprilie a.c., puțin înainte de ora 19.00.
Inițial, bărbatul ar fi încercat să violeze o femeie de 44 de ani, care se afla pe un câmp din apropierea localității. Nu a reușit să-și potolească instinctul animalic pentru că a fost observat de câțiva localnici, care și-au dat seama de intențiile bărbatului și au intervenit, salvând-o pe victimă din mâinile lui. Sursele noastre spun că bărbatul, gol pușcă, a luat-o la fugă spre sat și a sărit gardul în curtea casei unei bătrâne, trecută de 85 de ani. În momentul în care l-a văzut în constumul lui Adam, bătrânei i s-ar fi făcut milă de el și l-a invitat în casă la ea, cu scopul de a-i da ceva cu care să se îmbrace.
Dacă tot a fost invitat înăuntru și dacă tot era dezbrăcat, bărbatul s-a gândit că nu ar strica să încerce și la bătrâna care și-a făcut milă de el. Nu a reușit să întrețină relații sexuale nici cu aceasta, pentru că oamenii care l-au văzut gol prin sat au luat-o pe urmele lui și l-au surprins la casa celei de-a doua victime. La scurtă vreme după comiterea faptelor, a fost sesizată poliția, iar oamenii legii de la Secția Golești au început cercetările. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here