ISU Vrancea angajează un ofițer

0
999


BULETIN INFORMATIV
    Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea demarează procedura de recrutare, prin încadrare directă, a unui post de ofițer I în cadrul Inspecției de Prevenire – Compartimentul Avizare-Autorizare. Cererile de înscriere pot fi depuse, în perioada 26.04 – 03.05.2018, la structura de resurse umane din cadrul inspectoratului, în fiecare zi lucrătoare în intervalul orar 08.00-16.00, iar dosarul de recrutare necesar participării la concurs va fi depus personal de către candidat în perioada 11-25.05.2018, între orele 08-15. Examenul va fi structurat pe două componente constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică, prin parcurgerea traseului aplicativ, în data de 05.06.2018, respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor, în data de 12.06.2018.
    Atenție! Pentru a putea participa la concurs candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată sau studii universitare cu diplomă de licență sau echivalentă (militare sau civile) în următoarele domenii de licență: „inginerie civilă”, ”ingineria  instalațiilor”, ”inginerie electrică”, „inginerie energetică”,  „mine, petrol și gaze”, ”inginerie chimică”, „inginerie mecanică”, ”inginerie industrială”, ”ingineria materialelor”, „urbanism” sau „arhitectură”.
    Facem precizarea că toți cei care doresc să urmeze o carieră militară și dețin competențele aferente postului vacant menționat mai sus, pot consulta pagina de facebook ISU Vrancea sau site-ul oficial al I.S.U. Vrancea , www.isujvn.ro  secțiunea „Prezentare – Resurse Umane -Recrutări”. Informațiile fac referire la graficul derulării concursului, modalitățile de înscriere și participare, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare a candidaților.

        Compartimentul Informare și Relații Publice al I.S.U. Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here