GALERIE FOTO: Vrânceanul Mihai Bratosin, locul I la Festivalul internațional de muzică și dans Kavkaz

0
1121


    Tânărul artist Mihai Bratosin, din comuna vrânceană Popești, a obținut mai multe premii la Festivalul internațional de muzică și dans Kavkaz, care a avut loc la Chișinău, Republica Moldova. Astfel, pentru prestația sa, el a fost recompensat cu locul I, invitație la concursul internațional Global Fest din Moscova și colaborare cu IVAN, câștigătorul Eurovision 2016 Belarus. Mihai a mai obținut și două premii II, la duet. „Știu că cineva, acolo sus, ne iubește!!! Dumnezeu l-a înzestrat pe Mihai cu talent, iar doamna profesoară Aurelia Vaida l-a dezvoltat așa cum a știut mai bine! Vă mulțumim”, este mesajul mamei lui Mihai, postat pe Facebook.
    În urmă cu două săptămâni, Mihai a participat la o emisiune pe TVR 2 – „SE ZICE CÄ‚…”, iar în februarie, a reprezentat România la concursul internațional „Ucraina unește lumea”, de la Kiev, de unde s-a întors cu MARELE PREMIU, dar și alte premii.
    În iunie anul trecut, la numai 9 ani, Mihai Bratosin a lansat un single – „Sunt fericit”. În aprilie 2017, el s-a clasat pe locul trei în finala celui de-al optulea sezon al emisiunii „Next Star” de la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here