Două eleve din Vrancea, premiate la olimpiadele naționale de religie și economie

0
631


Județul Vrancea a obținut locul III la etapa națională a Olimpiadei de socio-umane, disciplina economie. Merituosul loc îi aparține elevei Alexandra Iancu de la Colegiul Național „Unirea”. Alexandra a fost pregătită de profesoara Diana Stroe.
De asemenea, Lavinia Dragne, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Unirea din Focșani, a obținut premiul III la etapa națională a Olimpiadei de religie. Lavinia a fost îndrumată de profesorul Romulus Buzățelu. „Olimpiada de religie reprezintă un concurs de excelență care se adresează elevilor cu aptitudini, înclinații și interes pentru spiritualitatea creștină. Rezultatele elevilor reflectă o îmbinare armonioasă a studiului acestei discipline cu trăirea modelului de viață creștin. Felicităm pe toți participanții și profesorii lor îndrumători”, transmite profesoara Melania Pătrășcanu, inspector școlar de religie.
Inspectorul școlar a mai transmis, într-un comunicat de presă, și componența lotului județean care a participat la etapa națională de religie, cultul ortodox. Astfel, din lotul județean au făcut parte elevii Săcrieru Andrei, clasa a VII-a, Åžcoala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani, profesor îndrumător Ionașcu Mihaela; Å¢igănuș Andrei, clasa a VIII-a, Åžcoala Gimnazială „N. Iorga” Focșani, profesor îndrumător Georgescu Mărioara; Amăricăi Roxana, clasa a IX-a, Liceul Teoretic „I. Slavici” Panciu, profesor îndrumător Popa Liliana; Dan Maria Roxana, clasa a X-a Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani, profesor îndrumător Roșca Silviu Iulian; Dragne Lavinia, clasa a XI-a Colegiul Național Unirea, profesor îndrumător Buzățelu Romulus; Vidrașc Maria, clasa a XII-a Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani, profesor îndrumător Roșca Silviu Iulia.
Olimpiada națională de religie a avut loc în perioada 12-15 aprilie 2018 la Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here