Richard Gere se va căsători pe 5 mai la Washington cu iubita sa spaniolă

0
612


Actorul american Richard Gere se va căsători pe 5 mai la Washington cu iubita sa spaniolă, Alejandra Silva, relatează ziarul spaniol ABC citat sâmbătă de EFE. Protagonistul unor filme precum ”An Officer and a Gentleman”, ”Pretty Woman” sau ”Cotton Club” va face un pas înainte în relația sa cu femeia de afaceri Alejandra Silva, originară din Galicia, pe care a cunoscut-o în urmă cu trei ani în orașul italian Positano.
Este vorba de a treia căsătorie pentru veteranul actor în vârstă de 68 de ani și unul dintre frumoșii legendari ai Hollywoodului, după căsătoria cu fostul top-model Cindy Crawford și anterior cu actrița Carey Love, cu care are un băiat, Homer James, în vârstă de 18 ani. La rândul său, Alejandra Silva, 35 ani, a mai fost căsătorită cu magnatul minier Goving Friedland, cu care un copil, Albert. În 2015, Richard Gere a venit însoțit de Alejandra Silva la premiera la Madrid a filmului ”Time out of Mind”. Actorul și activistul american susține cauza Fundației RAIS, sponsorizată de logodnica sa și care sprijină persoanele fără adăpost.
Cu prilejul vizitei sale la Madrid, Richard Gere a avut o intervenție în fața Senatului spaniol pentru a denunța situația acestor persoane defavorizate și a face cunoscută activitatea Fundației RAIS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here