Judo: Laris Borș, a treia medalie națională a anului: argint la U 23

0
501


Campionatul Național de judo U 23, care a avut loc la Pitești, sâmbătă, 13 aprilie, a avut între performeri, așa cum era previzibil, și judoka de la CSM 2007 LPS Focșani, pregătiți de profesorii Iulian Surlă, Stănică Grosu și Marinel Palade și de la CSS Focșani, antrenor, profesorul Dumitru Zisu.
Laris Borș, de la CSM 2007 LPS Focșani, campionul din acest an la seniori și la U 21, a încheiat concursul pe locul al doilea, a primit titlul de vicecampion național și medalia de argint la 60 kg. În finală, Laris a fost întrecut, după un meci foarte disputat, de învinsul său din finala de seniori, piteșteanul Alin Albu.
La aceeași categorie, Mircea Tomescu, de la CSS Focșani, medaliat cu bronz la U 21, la 55 kg., s-a clasat al treilea și a primit medalia de bronz.
Tot cu medalie de bronz a încheiat competiția de la Pitești și Mihai Vrabie, de la CSM 2007 LPS Focșani. Colega sa de club, Narcisa Ion, s-a clasat a cincea la +78 kg. după ce la seniori și la U 21 câștigase medaliile de bronz la aceeași categorie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here