Handbal, Liga Națională: Victorie fără dubii la Făgăraș! CSM Făgăraș – CSM Focșani 2007 22-26 (9-15)

0
643


    Echipa CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Gramatic – 1 gol, Rotaru, Hagiu – 2, Moisă – 1, Popovici, Miroiu, Popa, Èšuțu – 7, Mocanu, Rață – 5, Eros – 3, Pătru, Sladic – 4, Năstăsie 3.

    Echipa de hadbal seniori a Focșaniului a obținut, aseară, o importantă și spectaculoasă victorie în deplasare, în fața formației aflate, la startul play-out-ului Ligii Naționale, pe primul loc al clasamentului. Făgărășenii au avut un start de partidă mai bun și au condus cu 2-0, 3-1, 4-2 și 5-4. După golul de 5-5 al lui Hagiu – minutul 11 și 22 secunde, focșănenii s-au instalat la conducerea jocului, iar tabela de scor a început să arate o diferență din ce în ce mai mare de goluri în favoarea lor. La pauză, era un confortabil – pentru oaspeți – 15-9. Însă la handbal oricând poate fi recuperat un handicap de șase goluri, mai cu seamă în partidele în care miza este foarte mare, așa cum se întâmplă într-o competiție de cursă scurtă cum este un play-out cu patru formații dintre care, două ajung la baraj.
    Spre deosebire de situațiile similare în care au avut avans relativ mare la pauză apoi s-au deconcentrat, de această dată hadbaliștii pregătiți de profesorii Viorel Ciubotaru, Bogdan Voica și Alexandru Acsinte au repetat și în partea a doua a meciului calitatea jocului din prima repriză și au ajuns la un plus de opt goluri în minutul 54. Gazdele au încercat să întoarcă rezultatul și în ultimele cinci minute au marcat de cinci ori și au primit doar un gol, dar deznodământul întâlnirii fusese stabilit cu mult mai devreme.
    În clasamentul play-out-ului pe primul loc a trecut CS Suceava, cu 11 puncte și golajerajul plus 6, urmată de CSM Focșani 2007, cu golaverajul plus 4.
    În etapa următoare, probabil luni 23 aprilie, CSM Focșani 2007 va juca acasă cu CSU Suceava care tot aseară a câștigat la Vaslui cu 26-24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here