GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a: Focșănenii au obținut victoria așteptată! CSM Focșani 2007 – Sănătatea Darabani 2-0 (1-0)

0
546


Formații:
CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru, Parlac, Salaoru, Mihai – Budeanu (64 Dediu), Lupu, Duca (90 Apenciucesei), Manu (77 Negoescu) – Remus Popa, Negoiță (70 Chivu).
Sănătatea Darabani: Prisacă – Petraru, Pintilei, Stîncă, Cososchi – Stancoschi, Nicorici, Grumezescu, Gheorghiciuc – Constantiniu, Troian. Rezerve: Hrimiuc, Dochia, Apostol, Vasilache, Cărăbuș, Apetroaie, Codău.
   
CSM Focșani 2007 a câștigat, sâmbătă, partida începută la ora 17,00 pe stadionul Milcovul în compania bucovinenilor de la Sănătatea Darabani. A fost o victorie previzibilă, dar obținută mai greu decât era de așteptat! Oaspeții, care erau la ora meciului – și au rămas și după joc – pe loc ce poate retrograda dacă echipa are cel mai slab punctaj dintre toate ocupantele locurilor 12 din toate seriile Ligii a III-a – au venit la Focșani să obțină măcar un punct. Au  muncit mult, au arătat ca o echipă cu nimic mai slabă decât alte formații din serie care au evoluat pe Milcovul. S-au apărat grupat și au urcat tot grupați în jumătatea de teren a gazdelor care au fost puse sub presiune în multe momente, mai cu seamă în prima jumătate a părții a doua a meciului. Nu au avut, însă, decât una-două situații din care ar fi putut înscrie pentru că jucătorii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma au fost siguri într-o defensivă bine dirijată de excelentul Lazăr.
Partida a început cu atacuri repetate ale focșănenilor, mai cu seamă în banda stângă unde viteziștii Claudiu Mihai și Ionuț Manu și-au depășit constant adversarii, însă mai mereu ultima minge a fost ori centrată în spații unde nu erau vârfurile focșănene, ori șutată pe lângă și peste poartă. A venit, totuși, golul în minutul 21, când Claudiu Mihai a trimis, de la 26 de metri, printr-un șut marcă proprie, mingea în plasa unui Prisacă, rămas inert. Două minute mai târziu, oaspeții au combinat în fața careului gazdelor și Nicorici, rămas nemarcat la 20 de metri, a reluat fulgerător mingea care a trecut cu câțiva centimetri peste poarta lui Lazăr. Până la finalul primei reprize nu  mai fost nimic deosebit de remarcat în jocul celor dou echipe. De la pauză a revenit o formație a Sănătății mai ofensivă, care a împins jocul în zona de apărare a focșănenilor aceștia alternând ieșirile în atac prin mingi lungi cu cele elaborate, prin combinații. Prisacă a șomat, în timp ce Lazăr a oprit cu siguranță încercările oaspeților. Când mai erau trei minute de joc, Dediu a trimis mingea în zona liberă din fața careului Sănătății, venit din urmă Chivu a preluat-o și a trimis-o cu eleganță în plasa porții Sănătații și s-a făcut un 2-0, în acord cu așteptările spectatorilor focșăneni, dar care poate părea nedrept pentru oaspeți.
De la CSM Focșani 2007 au lipsit, fiind accidentați, ambii atacanți titulari, Predoiu și Pasăre, a căror prezență în teren ar fi dat, foarte probabil, o diferență de scor mult mai concludentă.
În etapa viitoare, vineri, 20 aprilie, CSM Focșani va juca în deplasare cu CSM Pașcani. 

Rezultatele și marcatorii etapei
AFC Odorheiu Secuiesc – CSM Pașcani 1-0 (0-0). A marcat Csíki (72)
Aerostar Bacău – CSM Roman 4-2 (2-0). Au marcat Mihăeș (6), Vraciu (32, 60), Căinari (75), respectiv Florean (2), Popa (30).
Metalosport Galați – Bucovina Rădăuți 0-3. Metalosport a fost exclusă din campionat.
Suporter Club Oțelul Galați – Avântul Valea Mărului 3-0. Avântul s-a retras din campionat.
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a stat.    
CSM Focșani – Sănătatea Darabani 2-0 (1-0). Au marcat Mihai (21), Emilian Chivu (87)
AFC Hărman – KSE Târgu Secuiesc 4-3 ( 2-2). Au marcat Răchișan (18), Buga (21, 67, 86), respectiv Bagoly (31), Åžtefănescu (33), Kurtuly (71).
Sporting Liești – Olimpic Cetate Râșnov 0-1 (0-0). A marcat Dobre (67)
Clasament: 1. Aerostar Bacău – 52 puncte; 2. Suporter Club Oțelul Galați – 46 puncte; 3. Csikszereda Miercurea Ciuc – 46 puncte; 4. CSM Roman – 37 puncte; 5. Sporting Liești – 37 puncte; 6. Olimpic Cetate Râșnov – 36 puncte; 7. AFC Hărman – 33 puncte; 8. Bucovina Rădăuți – 31 puncte; 9. CSM Focșani 2007 – 29 puncte; 10. KSE Tîrgu Secuiesc – 26 puncte; 11. AFC Odorheiu Secuiesc – 22 puncte; 12. Sănătatea Darabani – 19 puncte; 13. CSM Pașcani – 13 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here