Elevii nu învață vineri; profesorii au cerc pedagogic

0
3637


Elevii din școlile vrâncene vor avea parte de un viitor weekend prelungit, dat fiind faptul că vineri, 20 aprilie, cadrele didactice au cerc pedagogic, iar elevii nu sunt implicați în acest eveniment.
Cercul pedagogic reprezintă o modalitate eficientă de formare în învățământul preuniversitar, pentru că are în componență schimbul de practici, actualizarea procedurilor de lucru la nivelul specialităților și informarea grupului. Aceste activități reprezintă, totodată, și un imbold pentru realizarea unor analize utile ale activităților desfășurate de către fiecare profesor în parte, deoarece permit personalizarea și evidențierea elementelor creative ale acestora. Sunt lansate comunicări importante și anunțuri, participă invitați deosebiți care merită să fie luați în considerație și care îi ajută pe colegi în dezvoltarea profesională și personală.
Profesorii coordonatori ai acestor cercuri pedagogice, de la fiecare disciplină, au căutat să organizeze evenimentul pe teme cât mai diverse, care să suscite interesul colegilor. Astfel, la mai toate disciplinele sunt invitați profesori universitari care să ridice nivelul discuțiilor, mulți dintre aceștia fiind chiar profesori ai profesorilor vrânceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here