Bărbat mort după ce căruța pe care o conducea a intrat într-un podeț și apoi într-un gard; un altul este în stare gravă, după ce a fost lovit de cal

0
447


    Un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din comuna Bordești, a fost adus în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean Focșani, în cursul dimineții de sâmbătă, după ce, potrivit unor surse, ar fi fost lovit de un cal. Animalul l-ar fi lovit pe bărbat cu copita în față, provocându-i leziuni grave la nivelul capului și al feței. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul a suferit „traumatism cranio-facial grav prin agresiune animală și contuzie de coloană cervicală” și a fost internat la Terapie Intensivă.
    Tot sâmbătă, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a ajuns la UPU, după ce a suferit un accident de muncă grav. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul prezenta „traumatism complex de mână stângă prin strivire”. În cursul aceleiași zile el a fost trimis la Spitalul Floreasca din București.
    O tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Ciorăști, a ajuns vineri la UPU, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor, înghițind mai multe medicamente prescrise pentru tratarea infecțiilor și răcelii. Medicii i-au recomandat examen psihiatric.
    Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din localitatea Viișoara, comuna Păunești, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Județean, după ce atelajul hipo în care se afla, pe raza comunei de domiciliu, a intrat în coliziune cu un podeț și apoi cu gardul unui imobil, răsturnându-se. Bărbatul a fost transportat la UPU în stare comatoasă, „scor Glasgow 8 puncte, traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă contuză, otoragie dreaptă, stop cardio-respirator ireversibil”. În jurul orei 00:50 a fost declarat decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here