Actorul american de origine mexicană Gabriel Luna va fi noul ”Terminator”

0
403


Actorul ”latino” Gabriel Luna va fi noul ”Terminator” în cel de-al 6-lea film din această saga de science-fiction care îl va avea ca producător pe James Cameron, potrivit site-ului de specialitate Deadline, citat de EFE. Gabriel Luna, 35 de ani, născut în Texas și de origine mexicană, este cunoscut pentru personajul Robbie Reyes/Ghost Rider din seria Marvel ”Agents of SHIELD” și pentru apariția sa în serialul ”Matador”. Alături de el, actrița columbiană Natalia Reyes (”Lady, La Vendedora de Rosas”) va juca un rol important în acest film.
În urmă cu câteva zile se anunța că actorul mexican Diego Boneta va face parte din acest proiect în care vor fi prezenți și celebrii actori ai acestei francize Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton.
Tim Miller, care a regizat ”Deadpool” (2016), va prelua frâiele acestui nou film din seria ”Terminator”, care încă nu are titlu și din a cărui distribuție mai face parte și actorul Mackenzie Davis. Viitorul film va fi produs de James Cameron, care se va implica pentru prima dată în realizarea acestui proiect după ”Terminator 2: Judgment Day”, lansat în 1991.
Nu se cunosc multe detalii despre intriga viitorului film despre care se știe doar că Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton își vor relua celebrele personaje Terminator și respectiv Sarah Connor. Premiera noului episod al cunoscutei saga de science-fiction este prevăzut pentru 22 noiembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here