Fotbal juniori – Cuplaj cu gălățeni pe Milcovul!

0
409


Juniorii U 19 și U 17 ai LPS Focșani vor juca, astăzi (sâmbătă), pe terenul 2 al stadionului Milcovul – de la ora 12,00, echipa U 19 și de la ora 14,00, echipa U 17, cu formațiile omoloage ale LPS Galați.
Echipa juniorilor mari, pregătită de profesorul Daniel Bănică, are ca obiectiv pregătirea fotbaliștilor care vor continua la această categorie de vârstă și în viitoare ediție de campionat, dar va încerca să scoată cât mai mult din meciul cu LPS Galați, așa cum au făcut și cu o săptămână în urmă cu Dacia Unirea Brăila. În etapa intermediară de la mijlocul acestei săptămâni, focșănenii au pierdut cu 0-9 meciul din deplasare cu Municipal Dunărea Galați.
Juniorii U 17 și-au propus câștigarea seriei din care fac parte și se mențin pe pe primul loc deși în intermediară i-au lăsat două puncte mari formației Municipal Dunărea, cu care au terminat la egalitate pe terenul acesteia. Dacă doresc să rămână lideri, tinerii fotbaliști pregătiți de profesorul Alin Samoilă-Sava sunt obligați să câștige meciul cu alți gălățeni, cei de la LPS, care sunt adversari de luat în seamă.
Partidele cuplajului de pe Milcovul 2 vor fi conduse de Alina Trefaș, din Prăjești – Bacău, Cătălin Gherghel, din Bacău și Andrei Tulbure, din Bacău. Rezervă la primul joc și principal la al doilea va fi Bogdan Ailioaie din Comănești.         

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here