Beyoncé, cap de afiș al Festivalului Coachella 2018

0
383


După ce și-a anulat participarea în 2017 din cauza sarcinii avansate, Beyoncé este anul acesta cap de afiș al reputatului Festival Coachella din California, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale lumii, care anul acesta propune ritmuri alerte latino și mai puțin rock, relatează vineri EFE. Localitatea Empire Polo Club din Indio (California), un orășel situat în deșert la 200 km est de Los Angeles, va găzdui încă o dată Festivalul Coachella, care se desfășoară timp de două weekenduri consecutive, în perioadele 13 – 15 aprilie și 20 – 22 aprilie, cu același program.
Alături de Beyoncé, care este așteptată cu mare nerăbdare pentru a prezenta aclamatul său album ‘Lemonade’ (2016), participă anul acesta la Coachella și vedete ca The Weeknd sau Eminem, printre alți exponenți ai muzicii rap sau R&B. Vor fi de asemenea prezenți Vince Staples, Migos, Tyler The Creator, SZA, Kelela sau Post printre alte nume răsunătoare ale muzicii. După ce în 2016 reuniunea trupei Guns N’ Roses a fost marea surpriză a festivalului, iar la ediția din 2017 reîntâlnirea după mulți ani cu Radiohead a fost marea încântare a publicului, ediția de anul acesta este săracă în reprezentanți ai muzicii rock. Totuși anul acesta vor urca pe scenă trupele The War on Drugs, St. Vincent, Fleet Foxes, HAIM, alt-J sau John Maus.
Coachella 2018 va acorda o mare atenție noutăților muzicale fără să uite însă și de artiști veterani precum David Byrne, Jean-Michel Jarre, Jamiroquai, sau formația CHIC în frunte cu Nile Rodgers. Ritmurile latino vor fi de asemenea prezente cu participarea unor artiști promițători precum revelația rap Cardi B sau vedetele de cumbia mexicana. Los Angeles Azules. Miguel, Kali Uchis, Princess Nokia, Cuco, Buscabulla, Helado Negro, SeÅ„or Kino, Boogarins, Deorro și Ibeyi completează delegația eclectică latino-amerocană de la Coachella 2018.
Afișul include și unele curiozități care în general par departe de gusturile muzicale ale festivalului, precum vedeta de jazz Kamasi Washington sau trupa japoneză de heavy metal X Japan. Dincolo de acest lineup muzical atât de generos, Coachella 2018 va fi punct de întâlnire pentru fanii de gastronomie, artă, tehnologie și experiențe VIP de diferite tipuri. Devenit un punct de reper indinspensabil pentru tinerii ‘hipster’ din sudul California, noile tendințe ale modei vor fi un element forte al festivalului alături de prezența a numeroase vedete hollywoodiene așteptate să asiste la concerte.
Biletele pentru acest sfârșit de săptămână, care permit accesul la primele trei zile de festival (13-15 aprilie) au costat 429 de dolari și s-au epuizat deja din ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here