Bărbatul gol pușcă, cel care a încercat să violeze două femei, rămâne în arest

0
1157


Bărbatul gol pușcă, care a încercat să violeze două femei la Garoafa, rămâne în arest preventiv. El a contestat măsura arestului la Tribunalul Vrancea, care i-a respins cererea. „Respinge contestația formulată de inculpatul-contestator B(…) DRAGOÅž – EMILIAN, în prezent aflat în Arestul IPJ Vrancea, împotriva Încheierii din data de 11.04.2018 pronunțată de Judecătoria Focșani (…) ca nefondată. Onorariul apărătorului din oficiu (…), în cuantum de 130 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiției. În temeiul art. 275 aln. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul-contestator la 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. (…) 13.04.2018”, este decizia Tribunalului Vrancea.
Reamintim că un bărbat din satul Bătinești, comuna Å¢ifești, de 21 de ani, a fost arestat preventiv miercuri, într-un dosar în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol. Sursele noastre ne-au spus că este vorba despre două fapte. În sarcina lui s-a mai reținut și infracțiunea de violare de domiciliu. Faptele au fost comise în localitatea Garoafa, în seara zilei de 10 aprilie, puțin înainte de ora 19.00.
Inițial, bărbatul ar fi încercat să violeze o femeie de 44 de ani, care se afla pe un câmp din apropierea localității. Nu a reușit să-și potolească instinctul animalic pentru că a fost observat de câțiva localnici, care și-au dat seama de intențiile bărbatului și au intervenit, salvând-o pe victimă din mâinile lui. Sursele noastre spun că bărbatul, gol pușcă, a luat-o la fugă spre sat și a sărit gardul în curtea casei unei bătrâne, trecută de 85 de ani. În momentul în care l-a văzut în constumul lui Adam, bătrânei i s-ar fi făcut milă de el și l-a invitat în casă la ea, cu scopul de a-i da ceva cu care să se îmbrace.
Dacă tot a fost invitat înăuntru și dacă tot era dezbrăcat, bărbatul s-a gândit că nu ar strica să încerce și la bătrâna care și-a făcut milă de el. Nu a reușit să întrețină relații sexuale nici cu aceasta, pentru că oamenii care l-au văzut gol prin sat au luat-o pe urmele lui și l-au surprins la casa celei de-a doua victime.
La scurtă vreme după comiterea faptelor, a fost sesizată poliția, iar oamenii legii de la Secția Golești au început verificările, reținându-l pe bărbat, acesta fiind arestat preventiv în ziua următoare.  

Facem precizarea că pe întreg parcursul urmăririi și procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here