Postul de auditor la Inspectoratul Școlar, scos din nou la concurs

0
552


Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea a scos din nou la concurs postul de auditor în cadrul instituției. Concursul va avea loc în data de 7 mai, ora 10.00, proba scrisă, și pe 9 mai, ora 10.00, interviul. „Organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de auditor IA. Concursul se va desfășura la sediul Inspectoratului Åžcolar al Județului Vrancea (…). Candidații vor susține o probă scrisă și un inteviu/ proba practică astfel: Proba scrisă prin care vor fi testate cunoștințele teoretice și practice ale candidaților va consta rezolvarea unor teste grila pe baza bibliografiei indicate și se va desfășura în data de 07 mai 2018, ora 10.00. Interviul prin care vor fi testate abilitățile și motivația candidaților, se va desfășura în data de 09 mai 2018, ora 10.00”, se precizează în anunțul de concurs, postat pe site-ul ISJ Vrancea.
Condițiile specifice de participare la concurs sunt: studii superioare economice de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; vechime minimă în specialitatea studiilor de minim 9 ani, cunoștințe de operare calculator Word, Excel. Concurs pentru ocuparea acestei funcții a fost organizat și la mijlocul lunii martie, dar atunci vechimea cerută era de 15 ani. O singură persoană, respectiv cea care îndeplinește în prezent funcția, s-a înscris la concurs, care în cele din urmă nu a mai avut loc.
„Concursul va consta în 3 etape succesive, după cum urmează: a) selecția dosarelor de înscriere: 26 aprilie 2018 ora 12.00; b) proba scrisă: 7 mai 2018, ora 10.00; c) interviu: 9 mai 2018, ora 10.00. Toate probele se vor desfășura la Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea din str. Dornei, nr.5, Focșani. Candidații se vor prezenta având asupra lor actul de identitate (C.l. / B.l.). Pentru probele de concurs punctajele se stabilesc după cum urmează: a) pentru proba scrisă punctajul este de maxim 100 de puncte. (Sunt declarați admiși la proba scrisă candidații care au obținut minim 50 puncte). b)pentru interviu punctajul este de maxim 100 de puncte. (Sunt declarați admiși la interviu candidații care au obținut minim 50 de puncte)”, se mai arată în anunțul de concurs. Rezultatele finale vor fi afișate pe 10 mai, ora 16.00. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here