Tracy Morgan a primit o stea pe Walk of Fame

0
310


Actorul de comedie Tracy Morgan, care a devenit celebru prin aparițiile din emisiunea „Saturday Night Live” după ce a crescut într-unul dintre ghetourile cele mai dure din New York, a declarat că se simte ca acasă după ce a primit, marți, o stea pe Hollywood Walk, relatează Reuters.
Morgan, în vârstă de 49 de ani, s-a aplecat și a sărutat steaua de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles, acum unul dintre cele mai vizitate locuri din oraș, dar care în trecut a fost un fief al lumii interlope. „Când eram un copil sărac și creșteam în ghetourile din Brooklyn nu aș fi visat vreodată că voi avea o stea pe Walk of Fame”, a spus comicul. „Acum că sunt aici trebuie să mărturisesc că mă simt destul de confortabil. Åži o să vă spun de ce. Din cauza mirosului de iarbă și de urină stătută – mă simt ca și cum aș fi din nou în ghetouri. Ceea ce m-ar face cu adevărat să mă simt ca acasă este ca cineva să picteze cu un spray cu graffiti peste steaua mea”, a adăugat actorul de culoare.
Morgan, care joacă acum în sitcomul „The Last O.G.” împreună cu Tiffany Haddish, a fost prezentat de laureatul premiului Oscar Jordan Peele și de actorul de comedie Martin Lawrence, care i-a dat prima șansă lui Morgan în 1994 în serialul său de comedie „Martin”. „The Last O.G.” este primul pas mare pentru revenirea la Hollywood după ce actorul a fost grav rănit în 2014, când un camion Wal-Mart a lovit limuzina sa într-un accident din New Jersey, provocând moartea prietenului său, James McNair. „A trecut prin atât de multe lucruri și a ieșit cu o perspectivă asupra vieții care este absolut minunată”, a declarat Peele pentru mulțimea adunată. „Te duce prin toate stările într-o conversație cu el. Poți să râzi o secundă, iar în următoarea să plângi. Te pune pe gânduri acum, iar în următoarea secundă spune ceva atât de prostesc că nu poate să nu fie amuzant”, a mai spus Peele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here