Cei doi tineri din Brașov, care au bătut un bătrân din Focșani într-un pasaj, acuzați de tentativă de omor

0
888


    Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, miercuri, schimbarea încadrării juridice de la „lovire și alte violențe” la „tentativă de omor” în cazul celor doi tineri care au agresat un bătrân într-un pasaj din municipiul Brașov.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de procuror șef secție urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Aldea, cei doi inculpați au prevăzut posibilitatea suprimării vieții bătrânului, pe care nu au urmărit-o, dar au acceptat-o. ”Inculpații se află în stare de arest preventiv, din data de 1 aprilie 2018. Dosarul penal a fost declinat de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov la data de 10 aprilie 2018.Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov-Serviciul de Investigații Criminale”, potrivit documentului citat.
    Bătrânul agresat în pasaj, în vârstă de 68 de ani, se află în continuare internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde a ajuns imediat după agresiune.
Din punct de vedere medical starea acestuia este bună, i s-au făcut și investigații psihiatrice și o evaluare medicală finală, dar nu poate fi externat pentru că nu au ajuns de la Focșani, locul de domiciliu al bătrânului, rezultatele unei anchete sociale pentru a vedea unde va locui după externarea din spital, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Marius Leonte.
”Din punct de vedere medical, totul este în regulă. Nu putem să-l externăm pentru că el nu are locuință în Brașov. Așteptăm ancheta socială de la Focșani”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al unității medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here