Trupa Protha, la Festivalul Rotary de Teatru Contemporan pentru Tineret

0
960


În perioada 23/25 martie 2018 va avea loc, la Baia Mare, cea de a V-a ediție a Festivalului Rotary de Teatru Contemporan pentru Tineret. Acest festival este organizat de Rotary Club Baia Mare și Teatrul Municipal Baia Mare. Partenerul oficial al festivalului este Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș Boliay Cluj Napoca.
La festival au fost selectate să participe opt trupe din țară, printre acestea fiind și Trupa de Teatru Protha din Panciu. Liceeni din Panciu vor participa cu spectacolul „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții” după Mark Haddon, în regia lui Cătălin Sfîrloagă. Din distribuția spectacolului vor face parte Diana Apostu, Georgiana Cociorbă, Raluca Isac, Diana Dragnea, Ștefania Burdușa, Andrei Gheoca, Eduard Crucianu, Robert Grigoraș, George Cristea, Ionuț Popa, Alexandru Stan, Bogdan Alban și Ștefan Drăgan.
Trupa a mai participat la alte trei ediții ale festivalului de la Baia Mare și a fost recompensată cu diferite distincții pentru spectacolele prezentate. Participarea din acest an este posibilă ca urmare a sprijinului acordat de către Rotary Varana Focșani, prin președinte Marinela Macovei, și Primăria Panciu, prin primar Iulian Nica. Parteneriatul dintre trupa de teatru, club și primărie este unul stabilit în timp și a determinat participarea și la celelalte ediții a festivalului organizat sub sigla Rotary.

Trupa PROTHA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here