Starea de sănătate a lui Ionuț Anghel s-a ameliorat. El are nevoie în continuare de bani pentru transplantul de plămâni

0
2611


    Tânărul IT-ist Ionuț Anghel, din Mărășești, diagnosticat cu o boală gravă la plămâni, despre care Monitorul de Vrancea a scris pe larg și în repetate rânduri, a reacționat bine la schema de tratament recomandată de medicii austrieci. Potrivit informațiilor furnizate de Ionuț, starea lui de sănătate s-a ameliorat, lucru constatat de medicii vienezi la controlul din 12 martie. „Am fost la control. Am făcut o spirometrie și încă o analiză la funcțiile respiratorii! Domnul doctor mi-a spus ca mi-a crescut capacitatea respiratorie cu 15% ceea ce este un lucru îmbucurător. Mi-a mai spus că voi urma același tratament și că voi simți o îmbunătățire fizică abia după 6 luni pentru că sufăr de o boală cronică și procesul de îmbunătățire este lent însă mi-a menționat faptul că trebuie să mă gândesc serios la transplant, poate că nu imediat (în funcție de cum merge tratamentul) dar în viitorul apropiat, da, 6 luni, 1 an, 2-3. Èšin să vă mulțumesc tuturor încă o dată pentru că mi-ați dat o speranță și o șansă la VIAȚĂ. Doamne ajută!”, este mesajul lui Ionuț Anghel pentru toți cei care l-au ajutat să ajungă a Viena și mai ales să continue să spere.
    Acesta ne-a mai spus că, după multă vreme, a început să mai doarmă. „Am început să mai dorm noaptea, ceea ce înainte era o raritate. În rest, obosesc și mă lasă respirația la fel de repede”, ne-a spus Ionuț Anghel.
    Ionuț, care pe 19 februarie a devenit tăticul lui Matei Ioan, are nevoie în continuare de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a putea strânge banii necesari transplantului de plămâni, singura lui șansă la viață. Reamintim că viața lui Ionuț costă aproximativ 120 de mii de euro, bani pe care tânăra familie nu îi are, de aceea este nevoie ca noi toți să îl ajutăm să își crească băiatul, și să se bucure de viață așa cum o fac toți cei de vârsta lui. Precizăm faptul că o operație de transplant de plămâni se ridică la aproximativ 70 000 de euro, la care trebuie să se adauge obligatoriu tratamente postoperatorii de aproximativ 50 000 de euro. Toți cei care vor și pot să îl ajute pe Ionuț să câștige lupta cu boala  o pot face donând orice sumă în contul deschis pe numele lui, Anghel George-Ionuț. Trebuie spus faptul că Ionuț Anghel a putut să meargă la Viena la un control amănunțit și să își cumpere tratamentul prescris, datorită oamenilor de bine care au înțeles că printr-un gest simplu și mic, un om poate trăi.

Cont lei: RO66RZBR0000060008156517, la Raiffeisen Bank.
Cont euro: IBAN : RO53 RZBR 0000 0600 2000 1809, la Raiffeisen Bank
Cod Swift : RZBRROBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here