Elevi de la Colegiul Economic, la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici“

0
1619


Mai mulți elevi de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu din Focșani, profil tehnologic – servicii, au obținut premii în cadrul Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”, etapa județeană. Astfel, de la clasa a IX-a, elevul Alexandru Pleșcan, îndrumat de profesorul Laurențiu Tătaru, a obținut locul I, el fiind urmat de Teodora Miruna Cucu, îndrumată de profesoara Aurora Cojocariu. Pe locul III s-a clasat Gabriel Boșcan, îndrumat tot de profesorul Tătaru. Alți șase elevi au obținut mențiuni. Elevii de pe locurile I și II s-au calificat la etapa națională.
La nivelul claselor a X-a, pe primul loc s-a clasat Paul Ionuț Golea, îndrumat de profesoara Cojocariu Aurora, el calificându-se la etapa națională a concursului. Pe locul II s-au clasat doi elevi, respectiv George Davidoiu și Roberto Daniel Tîlvăr, ambii îndrumați de profesorul Laurențiu Tătaru. Pe locul III s-a clasat Andreea Florina Avram, îndrumată de profesorul Eugen Alexandrov. Opt elevi au obținut mențiuni.
La clasa a IX-a, patru elevi de la Colegiul Economic s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de matematică aplicată Adolf Haimovici. Este vorba de Mioara Debora Lozneanu, care s-a clasat pe locul I, Marius Păun, care s-a clasat pe locul II, ambii elevi fiind îndrumați de profesorul Eugen Alexandrov; Andrei Brăilescu, clasat pe locul III, îndrumat de Corneliu Huzum, și Andreea Claudia Clincescu, care a obținut mențiune, ea fiind îndrumată de profesoara Aurora Cojocariu. Zece elevi au obținut mențiuni.
La nivelul claselor a XII-a, un singur elev s-a calificat la etapa națională, respectiv cel clasat pe locul I. Este vorba de Dragoș Ioniță, îndrumat de profesorul Eugen Alexandrov. Pe locul II s-au clasat doi elevi, respectiv Andreea Brumaru, coordonată de profesoara Aurora Cojocariu, și Victor Munteanu, coordonat de profesorul Corneliu Huzum. Locul III i-a revenit elevei Valentina Alina Bâra, coordonată de profesorul Corneliu Huzum. Patru elevi de clasa a XII-a au obținut mențiuni.

Lista completă cu elevii câștigători AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here