ULTIMA ORĂ! Bărbat cărat în spate de polițiști după ce a vrut să se sinucidă pe calea ferată; el a fost internat la Psihiatrie

0
3146


 Doi polițiști vrânceni au salvat un bărbat care ieri a încercat să se sinucidă. Cei doi oameni ai legii, agent șef principal de poliție Bratu Dănuț și agent șef adjunct de poliție Cozma Ionuț, din cadrul Secției 1 Golești, Vrancea, au fost declarați polițiștii zilei de Poliția Română. Potrivit Poliția Română, ei au salvat viața unui bărbat de 41 de ani,  care se afla pe calea ferată și încerca să-și pună capăt zilelor. „Imediat după ce l-au salvat pe bărbat, #polițiștii au solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat la o unitate spitalicească. Îi felicităm pe colegii noștri pentru rapiditatea și eficiența intervenției”, transmite Poliția Română.
 Potrivit unor surse, bărbatul de 41 de ani, care se afla într-o stare vădită de ebrietate, mai  încercase în cursul zilei de ieri să se arunce în fața trenului. Din fericire, un marfar a reușit să oprească în ultima clipă, iar bărbatul a scăpat nevătămat. 
 La câteva ore distanță de prima tentativă, bărbatul a plecat din nou de acasă. Îngrijorată, familia a anunțat polițiștii de la postul de poliție, precizând că este posibil ca bărbatul să se afle din nou pe linia de cale ferată. Cei doi polițiști au plecat în căutarea bărbatului, iar după căutări l-au găsit pe acesta așezat pe calea ferată. Pentru a înlătura orice posibilitate ca bărbatul să recurgă la vreun gest necugetat, oamenii legii l-au cărăt pe acesta în spate, pe o distanță de câteva sute de metri, până la ambulanță, care l-a transportat la spital. 
 Bărbatul a fost stabilizat în cadrul Unității de Primire Urgențe, fiind apoi internat în cadrul Secției Psihiatrie.
Sursa foto: Facebook Poliția Română 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here