Mutilat pe viață după ce a fost lovit în față cu o halbă de bere

0
1743


Un tânăr de 26 de ani, din comuna Sihlea, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Conform rechizitoriului, la data de 21 septembrie 2017, inculpatul a lovit persoana vătămată cu o halbă în zona feței, producându-i acesteia un prejudiciu estetic grav și permanent.
Din anchetă a rezultat că persoana vătămată și inculpatul locuiesc în aceeași comună, între cei doi existând un conflict mai vechi. La data amintită, în jurul orei 20.00, persoana vătămată și un martor au mers la un bar din localitate. Åži-au luat câte o bere și s-au așezat la o masă. În zonă era și inculpatul, care l-a întrebat pe bărbatul cu care se afla victima dacă nu vrea să meargă cu el la muncă, urmând să fie plătit cu suma de 100 lei pe zi. În acel moment, persoana vătămată a intervenit în discuție și i-a spus inculpatului că merge el dacă îl plătește cu 150 de lei pe zi. După această discuție, între inculpat și persoana vătămată a pornit un schimb de replici, iar le aici și până la amenințări și o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas.
Conform rechizitoriului, persoana vătămată l-ar fi scuipat pe inculpat, gest pe care l-a făcut apoi și acesta din urmă. Totodată, inculpatul i-a spus persoanei vătămate că o va bate, așa cum a mai făcut și înainte. Supărat, inculpatul s-a dus la căruța cu care venise la bar și a luat din ea o furcă. S-a îndreptat către persoana vătămată cu scopul de a o lovi cu furca, dar a fost oprit de martori. Inculpatul tot nu s-a potolit și a pus mâna pe o halbă, cu care a lovit persoana vătămată în zona feței. Victima a avut nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.
La audieri, inculpatul a recunoscut fapta, iar persoana vătămată a spus că se va constitui parte civilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here