GALERIE FOTO: Minifotbal, ”Cupa Adi Olteanu” pentru old boys – În prima semifinală, meci de ținut minte!

0
750


Duminică, 11 martie, a fost ziua semifinalelor în „Cupa Adi Olteanu” pentru old boys, la minifotbal. Primul joc a adus față în față echipa neînvinsă a Finanțelor și ocupanta locului al patrulea, Soveja, formație de mare tradiție în competițiile de minifotbal, de iarnă, în principal. Parcursul de până în semifinale al fiecăreia dintre cele două competitoare anunța drept mare favorită Finanțele! Anticipam, însă, în avancronică, o posibilă surpriză dacă sovejenii ar fi reușit să se prezinte la meci în formula completă. Nu au reușit să-și aducă toți jucătorii, inclusiv din cauza unor accidentări, însă supriza a fost foarte aproape să se producă! Finanțe și Soveja au oferit spectatorilor un meci de toată frumusețea, un minifotbal total, cu răsturnări de scor spectaculoase și cu un deznodământ stabilit după executarea a 18 lovituri de departajare, bătute de la 9 metri. Singurul gol a fost marcat abia la a 17-a lovitură, când Bogdan Tuchiluș a tras în dreapta portarului Florică Cocioabă și mingea s-a dus glonț în plasă iar la replica lui Lucian Zamfir a respins George Sârbu! A fost o partidă demnă de finală, disputată în fair play, epuizantă pentru jucători și urmărită, în multe momente, cu aplauze de public!
A doua semifinală, dintre GS Mobile și GSM, a fost mult mai tacticizată, mai închisă, fiecare formație încercând să-și surprindă adversara. Cea care a reușit a fost GS Mobile, care evoluează într-o formulă rodată în ani de participare la competițiile de minifotbal. Și care, duminică, a fost mai bună! 
Cum a fost!               
Finanțe – Soveja 1-0 (1-1, 4-4), după lovituri de departajare!
Formații
Finanțe: George Sîrbu – Ion Sima, Dănuț Muscalu, Bogdan Tuchiluș, Vasile Ciolan, Sorin Rusu, Adrian Toma, Eduard Sorin Gîrboiu, Alexandru Mălinaș, Puiu Călin, Liviu Rusu, Ionel Naltu.
Soveja: Florică Cocioabă – Dănuț Zaharia, Lucian Zamfir, Ovidiu Ghenuche, Marius Dudu, Daniel Alexandrescu, Sorin Alexandrescu, Gicu Gheț.
    Evoluția scorului: 0-1, Daniel Alexandrescu; 1-1, Liviu Rusu; 1-2, Lucian Zamfir; 2-2, Alexandru Mălinaș; 2-3, Lucian Zamfir; 3-3, Alexandru Mălinaș; 4-3, Alexandru Mălinaș; 4-4, Daniel Alexandrescu.
La loviturile de departajare au ratat, pe rând, Tuchiluș, Toma, Mălinaș, Gîrboiu, Liviu Rusu, Sorin Rusu, Muscalu, Sîrbu și a marcat Tuchiluș pentru Finanțe, iar pentru Soveja au ratat Zamfir, Duțu, Sorin Alexandrescu, Gheț, Daniel Alexandrescu, Ghenuche, Cocioabă, Zaharia, Zamfir.
Soveja a început cu un foarte bun joc de apărare și cu pivotul Gicu Gheț dând serios de lucru defensivei Finanțelor și a înscris relativ repede prin Daniel Alexandrescu, după care a egalat Liviu Rusu. Și-au intrat apoi în rol golgeterii Lucian Zamfir și Alexandru Mălinaș care au dus scorul la 3-3 în minutul 56. În minutul 58,00 Mălinaș a marcat al treilea său gol și și-a dus echipa într-un avantaj ce părea suficient pentru victorie! Soveja a dus meciul la lovituri de departajare prin golul lui Daniel Alexandrescu din minutul 59 și 40 de secunde.
La loviturile de la 9 metri au fost o suită ce părea interminabilă de parade ale portarilor sau de mingi trase pe lângă sau peste poartă. Când i-a revenit rândul să bată a doua oară, Bogdan Tuchiluș a trimis în plasă iar Lucian Zamfir, tot la a doua execuție a ratat!   
  
GS Mobile – Doctor GSM 3-0 (0-0)
Formații
GS Mobile: Nicu Băjenaru – Adrian Trifan, Vasile Roman, Ionuț Costandache, Laurențiu Sîngerean, Alin Florea, Sorin Turcu, Dorin Huzuneanu, Gabi Cumpătescu, Costică Bulancea, Vasile Necula, Bogdan Tudorache.
Doctor GSM: Cosmin Mogda – Gabriel Bratu, Daniel Bănică, Iulian Bari, Sorin Pîslaru, Ion David, Sandu Ștefan, Nelu Petculescu, Sorin Taban. 
Evoluția scorului: 1-0, Adrian Trifan; 2-0, Vasile Necula; 3-0, Alin Florea.
După o primă repriză albă, în care ambele formații și-au creat situații de gol, anulate de paradele celor doi portari, în minutul 10,30 al părții a doua a întâlnirii, Adrian Trifan a șutat plasat, l-a surprins pe Cosmin Mogda și a făcut 1-0. Apoi, Vasile Necula și-a făcut meseria de marcator și a dus scorul la 2-0, pentru ca spre finalul întâlnirii, la capătul unei combinații cap-cap Alin Florea să închidă partida: 3-0!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here