GALERIE FOTO: Nova Gym, o sală excepțională de fitness

0
6948


    Cea mai nouă sală de fitness din Focșani, Nova Gym, oferă clase unice pentru focșănenii care vor să facă mișcare. Indiferent dacă ești începător sau avansat, dacă ai o problemă medicală, cei de la Nova Gym spun că oferă soluții pentru fiecare client. Cu echipamente de ultimă generație, de la firme renumite în domeniu, unele dintre ele unice în Focșani, și patru instructori personali, Nova Gym are o suprafață generoasă de peste 600 metri pătrați. Realizată pe două etaje, sala oferă patru tipuri de abonamente pentru iubitorii de micșare, respectiv fitness, aerobic, cardio, cycling. Sala este amplasată în zona Obor, în clădirea unde funcționează service-ul Autonov.
    La primul etaj, Nova Gym are o sală de body building sau fitness care este echipată cu toate echipamentele pe care le dorește un client, pentru toate tipurile de mușchi. La etajul doi a fost realizată o sală de aerobic la care se vor face, deocamdată, 13 tipuri de clase, inclusiv o clasă de cycling. „Mai avem partea de cardio cu benzi, biciclete eliptice, orizontale, verticale și mașini de vâslit. Nu sunt foarte cunoscute în Vrancea, cred că nici nu există în altă sală din județ. Sunt pentru atleți care vor să se antreneze pentru triatlon și nu au unde să înoate în sezonul rece. Pe scurt, este un echipament care imită vâslitul”, ne-a spus directorul sălii, Mădălina Cosma. Nu lipseșta sauna care este gratuită între orele 18-22, indiferent de tipul abonamentului.

    Sala Nova Gym mai oferă o sală de așteptare unde se poate servi o cafea espresso, cappuccino dar și o varietate de sucuri naturale. „La Nova Gym oferim cele mai bune condiții pentru persoanele care vor să facă mișcare. Le oferim cele mai mari vestiare din Vrancea, instructori foarte buni și tipuri de antrenament, tipuri de clasă care nu s-au mai făcut în Focșani. Doar aici este sală de cycling, clasă de body bump, de bosu ball. Avem clase avansate pentru care instructorii noștri au făcut cursuri speciale. Sunt clase făcute, în proporție de 90%, atât pentru femei dar și pentru bărbați. Nu vrem să ne limităm doar la aceste clase, vrem să evoluăm, să aducem lucruri noi”, spune Mădălina Cosma.
    Scopul Nova Gym este de a promova sportul, sănătatea și de aceea oferă servicii de o calitate ireproșabilă. Amabili și profesioniști, reprezentanții Nova Gym sunt la dispoziția clienților prin programele și facilitățile care au fost create special pentru aceștia. „Indiferent ce obiectiv ai avea, cu siguranță noi vom reuși să îl îndeplinim. Important este să vrei să vii, să ai dorința de a face mișcare pentru că avem soluții pentru oricine. Inclusiv dacă ai probleme medicale, o operație, se găsesc soluții”, a precizat Mădălina Cosma.

Programe de fidelizare și abonamente speciale

    Programul de funcționare al sălii este zilnic, între orele 7-23 iar în week-end între orele 9-14. Antrenamentele sunt organizate în funcție de tipul abonamentului contractat. Astfel, abonamentul Full înseamă că orele sunt organizate în intervalul 7-23 iar abonamentul Daytime este dedicat celor cu un program mai ușor, respectiv intervalul orar 9-14, de luni până duminică. Abonamentul de Aerobic&Cycling presupune organizarea a 13 tipuri diferite de clase, prin rotație. Clasele se vor organiza de luni până vineri, 60 de clase pe lună cu acces nelimitat. Accesul la clase se face cu rezervare la numarul de telefon 0746085885, pe site-ul www.novagym.ro, pe pagina de facebook Nova Gym deoarece numarul de locuri este limitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here