GALERIE FOTO: ,,Bucuria care ne unește!”, activitate desfășurată de Școala Nr. 3 și CSEI „Elena Doamna”

0
965


    Odată cu venirea primăverii, s-au deschis porțile activităților educative. Astfel, vineri, 09.03.2018, a avut loc prima întâlnire din seria ,,Bucuria care ne unește!”, ce face parte din programul de activități al proiectului de tip S.N.A.C. ,,Prietenie și cunoaștere”, încheiat între Școala Gimnazială Nr.3 și C.S.E.I. ,,Elena Doamna”, din Focșani.
    La activitate au participat elevi ai claselor a III-a B de la ambele scoli, sub coordonarea directă a cadrelor didactice, prof. Emilia Batog și Cristina Brătilă.
Acțiunea s-a derulat la Scoala Gimnzială Nr.3, în sala de cursuri a copiilor voluntari ai clasei a III-a B și a avut ca scop integrarea elevilor cu cerințe educaționale speciale în mediul școlar de masă. Copiii beneficiari au fost însoțiți de părinți, care au luat parte la activitate, fiind direct implicați în derularea și întrajutorarea celor mici în realizarea produselor artistice.
    Acțiunea a fost gândită sub forma unui atelier artistico-plastic, prin care să se omagieze ziua mamei, dar și venirea primăverii, prin realizarea unor obiecte deosebite: lalele viu colorate din hartie, inimioare-felicitare pentru mămicile  prezente, mărțișoare pentru fetițe. De asemenea, au decupat, au colorat și au socializat, schimbând idei și impresii. La plecare, copiii au fost fericiți că au petrecut o zi plăcută, iar încântarea lor s-a putut observa în entuziasmul cu care nu s-au lăsat duși către casele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here