Marian Oprișan candidează la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est

0
1129


    Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, va candida la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est, în cadrul Congresului care are loc, astăzi (sâmbătă), la Sala Palatului din București.
    Partidul Social Democrat este un partid absolut democratic, de aceea este logic ca toată lumea să candideze la congresul partidului la orice funcție dorește, a declarat vineri președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, citat de AGERPRES. „PSD e un partid absolut democratic, este singurul partid capabil să guverneze România în beneficiul românilor și pentru români. Pentru faptul că suntem un partid democratic este logic ca toată lumea să candideze la congresul partidului la orice funcție dorește”, a spus Oprișan, la finalul ședinței de vineri a Comitetului Executiv Național al PSD. Comitetul Executiv Național a validat toate candidaturile pentru congresul partidului.
    Întrebat cum vede faptul că până joi în partid erau mulți nemulțumiți de felul cum sunt organizate alegerile, iar vineri nu a mai comentat nimeni aceste lucruri, Oprișan a precizat că PSD „este un organism viu în care oamenii vorbesc”. „Dumneavoastră nu înțelegeți cum funcționează PSD. PSD e un organism viu, în care oamenii vorbesc, în care oamenii discută, iar la final aceste discuții duc la soluții pentru guvernarea țării, pentru funcționarea partidului, soluții bune ca românii să o ducă mai bine și în condițiile astea vreau să vă spun că la final noi vorbim pe o singură voce. Suntem o echipă unită, avem pe președintele partidului nostru, pe domnul Dragnea, și mergem în continuare să arătăm românilor că le putem face o viață mai bună. (…) Important este ca împreună, prin guvernarea PSD să reușim să schimbăm din temelii România în așa fel încât să nu se mai întoarcă niciodată nici la dictatură, nici la stat polițienesc, nici la un stat care nu își respectă cetățenii„, a precizat Marian Oprișan.
    În cadrul Congresului PSD de sâmbătă vor fi aleși și președintele executiv al Partidului Social Democrat, funcție pentru care candidează Nicolae Bănicioiu, Viorica Dăncilă și Ecaterina Andronescu, precum și secretarul general al formațiunii, funcție pentru care candidează Codrin Åžtefănescu și Marian Neacșu. Organizația PSD Vrancea va participa la congresul de sâmbătă cu o delegație formată din 110 sociali democrați conduși de președintele Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here