GALERIE FOTO: Nova Gym – echipamente de ultimă generație și instructori personali. Sala de fitness a fost inaugurată vineri la Focșani

0
9121


    Cea mai nouă sală de fitness din Focșani, Nova Gym, a fost inaugurată, vineri, în prezența autorităților locale și a iubitorilor de mișcare din municipiu. Nova Gym este realizată pe două etaje și oferă patru tipuri de abonamente pentru iubitorii de micșare, respectiv fitness, aerobic, cardio, cycling. Sunt echipamente de ultimă generație și instructori personali care supraveghează exercițiile. Sala este amplasată în zona Obor, în clădirea unde funcționează service-ul Autonov. După inaugurarea oficială a început perioada în care se încheie abonamentele iar de luni încep primele antrenamente.
    Panglica inaugurală a fost tăiată de patronul afacerii, Daniel Cîrjan, de vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dănuț Cristian și viceprimarul municipiului Focșani, Ionuț Mersoiu. A urmat o slujbă relioasă și apoi prezentarea echipamentelor. Sala a fost construită cu scopul de a veni în sprijinul celor care vor să facă mișcare de dimineață, înainte de a ajunge la birou. Program de funcționare începe la 7 și este până la ora 23. Daniel Cîrjan a arătat că este un proiect gândit pentru cei care vor să facă mișcare și care ar putea fi extins în viitor. „Ne-au fost alături prieteni, colaboratori, cei de la banca Unicredit, familiile, autoritățile. Am reușit să realizăm acest proiect. Avem personal calificat, antrenor personal sau pentru grupuri. Este un loc pentru mișcare”, a spus Daniel Cîrjan.

    Nova Gym oferă săli dedicate pentru antrenamente dar și saună, vestiare, spațiu pentru recreere. Un ansamblu gândit pentru a oferi cele mai bune condiții celor care vin să facă mișcare. „Am reușit să facem un loc plăcut pentru toată lumea, pentru toți cei care vor să facă mișcare. Sunt instructori de fitness, avem patru antrenori personali și echipament de ultimă generație”, a spus Mădălina Cosma, directorul sălii.
    Prezent la inaugurare, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dănuț Cristian, a arătat că este o investiție de care municipiul avea nevoie și care arată interesul pentru sport, pentru mișcare al oamenilor din Focșani. „Vă mulțumesc pentru invitație. Este o investiție minunată pentru Focșani și pentru Vrancea. Vorbim de educație, de sport și sănătate în același timp. Înseamnă că avem tineri, cetățeni ai județului care se gândesc la viitorul fiecăruia dintre noi, că trebuie să fim sănătoși. Vă mulțumim pentru investiția pe care ați făcut-o, știm că nu a fost ușor. Dar ce este mai complex și mai greu de făcut este și durabil. Să sperăm că nu se va dezvolta doar partea de recreere dar poate și elemente sportive. Sperăm că noua sală va fi de un real succes în Focșani”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean, Dănuț Cristian.
    Municipiul Focșani a fost reprezentat la inaugurare de viceprimarul Ionuț Mersoiu și secretarul Eduard Corhană. „Vă urez sincere felicitări din partea Primăriei Focșani. Vă urez succes în viitor pentru că știm cu toții cât de important este să faci mișcare, să faci sport în zilele noastre pline de stres. Vă asigur că primăria este alături de dumneavoastră și susține astfel de investiții”, a spus viceprimarul municipiului, Ionuț Mersoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here