ULTIMA ORĂ! Tânăr arestat preventiv după ce și-a tâlhărit o rudă de 87 de ani

0
888


Bărbat din comuna Nereju arestat preventiv pentru tâlhărie 
Un bărbat, de 31 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie asupra unei femei de 87 de ani, a fost reținut miercuri, 7 martie a.c., de polițiști. Pe numele tânărului instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
La data de 7 martie a.c., ora 7.45, polițiștii Postului de Poliție Nereju au fost sesizați de către o femeie, de 87 ani, din localitate, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către o rudă, în locuința sa. Din cercetările efectuate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra s-a stabilit faptul că, în dimineața zilei de 7 martie a.c., un bărbat, de 31 ani, a pătruns fără drept în camera în care locuia persoana vătămată și prin folosirea forței, a determinat-o să îi dea bani. 
În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, bărbatul a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea. 
La data de 8 martie a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au admis cererea Parchetului și au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.
Biroul de presă al IPJ Vrancea, 8 martie 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here