Marian Oprișan va candida la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est

0
4536


    Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, va candida la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est. În ședința Comitetului Executiv Național de luni al PSD, s-a stabilit ca fiecare regiune să fie reprezentată de doi vicepreședinți, un bărbat și o femeie. „Voi candida la funcția de vicepreședinte al PSD în cadrul Congresului PSD ce va avea loc sâmbătă. În cadrul ședinței Comitetului Executiv Național de luni s-a adoptat modul cum va fi constituit Biroul Permanent Național (BPN), și anume câte doi vicepreședinți, un bărbat și o femeie pe fiecare regiune, pentru a avea o reprezentare completă și echilibrată pe tot teritoriul țării. Pentru regiunea Sud Est va candida și Mirela Furtună, reprezentantă a organizației PSD Tulcea”, a declarat președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan. Întrebat dacă mai există și alte candidaturi la regiunea de Sud Est, Marian Oprișan a spus că nu știe, dar a adăugat că este o competiție deschisă și oricine se poate înscrie în această cursă dacă îndeplinește prevederile statutare, condiția de bază fiind aceea ca fiecare candidat să aibă măcar susținerea, acordul organizației din care face parte.

Social democrații buzoieni susțin candidatura lui Marian Oprișan

    Există deja organizații din regiunea Sud-Est care au anunțat că vor susține candidatura lui Marian Oprișan la funcția de vicepreședinte al PSD. Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a anunțat, ieri, că nu va candida pentru niciuna din funcțiile de conducere a PSD. „Îl voi susține pe Marian Oprișan pentru o funcție de vicepreședinte pentru regiunea sud-est și voi sprijini cu toată convingerea viitoarea conducere a PSD în realizarea obiectivelor din programul de guvernare”, a precizat președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu. De reținut că în cadrul Congresului PSD de sâmbătă vor fi aleși și președintele executiv al Partidului Social Democrat și secretarul general al formațiunii. Congresul din 10 martie va începe, în principiu, la ora 11,00, iar vineri va avea loc un nou Comitet Executiv Național pentru adoptarea altor modificări ale Statutului. Organizația PSD Vrancea va participa la congresul de sâmbătă cu o delegație formată din 110 sociali democrați conduși de președintele Marian Oprișan.
    Președintele PSD Vrancea a făcut din nou apel la solidaritate pentru ca guvernul PSD-ALDE să pună în aplicare programul de guvernare astfel încât să facă o viață mai bună românilor. „Am zis-o și o repet de câte ori am ocazia! PSD este singurul partid care are soluții și propuneri pentru cetățenii României. La fel de adevărat este faptul că PSD este un organism viu, dar care are capacitatea de a discuta ca o echipă unită, cu obiective comune. Cred că și în aceste momente trebuie să fim solidari și să susținem noi, toți membrii acestui partid, eforturile pe care PSD, alături de ALDE, le face la nivel guvernamental, anume să facă o viață mai bună românilor! Am ținut să fac aceste precizări, mai ales că în ultima perioadă am citit în unele ziare lucruri cu care nu sunt de acord, precum: război crunt în PSD, unii contra altora, Oprișan contra Dragnea, tot felul de asemenea aprecieri, după părerea mea, false!”, a încheiat Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here