VIDEO și GALERIE FOTO: Un focșănean și-a atacat soția cu cuțitul iar la scurt timp a murit într-un accident rutier. Polițiștii nu exclud varianta sinuciderii

0
6178


    Un focșănean, în vârstă de 54 de ani, și-a găsit sfârșitul joi dimineață într-un accident pe DN2-E85, după ce, în urmă cu doar o oră, și-a atacat soția, în vârstă de 42 de ani, în scara blocului, cu un cuțit. Cei doi locuiau într-un bloc de pe strada Aleea Stadionului din cartierul Sud și au un băiat la liceu. Bărbatul a lucrat în urmă cu mai mulți ani la Camera de Comerț, iar femeia lucra la o fabrică de confecții. Oamenii legii nu exclud ca bărbatul să fi încercat să se sinucidă, după ce și-a rănit soția. Motivul care a stat la baza furiei bărbatului ar fi faptul că soția sa dorea să se despartă de el, aceasta intentând divorț, în urmă cu ceva timp. Vecinii povestesc că, deși cei doi soți erau destul de retrași și nu ieșeau în evidență cu nimic, în urmă cu aproximativ o lună, în casa acestora, ar mai fi izbucnit un scandal, pentru care a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Potrivit vecinilor, bărbatul nu ar mai fi fost văzut în zonă în ultima vreme, fapt care i-a făcut să creadă că cei doi soți, aflați în proces de divorț, nu mai locuiesc împreună.

    Joi dimineață însă, bărbatul și-a așteptat soția în întunericul din scara blocului, cu un cuțit. Știa că în jurul orei 06:00 aceasta urmează să plece la muncă. În momentul în care femeia și-a făcut apariția, neștiind ce o așteaptă, bărbatul a atacat-o cu cuțitul, provocându-i mai multe plăgi înjunghiate la nivelul gâtului, umărului și unui braț. Sub ploaia de lovituri, speriată, femeia a țipat și a cerut ajutor. Vecinii au fost cei care, auzind țipetele acesteia, au sunat la 112. Imediat după ce și-a atacat soția, bărbatul a fugit din scara blocului. O ambulanță sosită la fața locului a transportat-o pe femeie la Spitalul Județean, unde a fost diagnosticată cu  „plagă înjunghiată cervical dreaptă, cervical anterior, retro auricular stâng și braț stâng, prin agresiune”. Ea a fost internată la Chirurgie. La doar o oră distanță, bărbatul și-a găsit sfârșitul, după ce mașina sa, cu care se deplasa dinspre Buzău înspre Focșani, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu două tiruri.

    „În cursul dimineții de astăzi (joi – n.r.), în jurul orei 07:15, am fost sesizați prin 112 de producerea unui accident rutier, în afara localității Dumbrăveni, pe DN2-E85. Deplasându-se la fața locului, colegii de la Poliția Rutieră au constatat că în accident au fost implicate două autotiruri și un autoturism. Din primele cercetări, a reieșit faptul că autoturismul a pătruns pe contrasens, a acroșat primul tir, după care a intrat frontal în tirul care circula regulamentar în spatele acestuia. În urma producerii accidentului, conducătorul autoturismului a decedat. În cursul aceleași dimineți, mai devreme cu o oră, la 06:16, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112 despre producerea unui scandal în municipiul Focșani. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au găsit victima, o femeie de 42 de ani, care a declarat că a fost agresată pe casa scării de soțul ei cu care era în procedură de divorț, după care acesta a părăsit locul faptei. Ulterior, făcând cercetări, colegii au descoperit faptul că persoana decedată în accidentul produs cu o oră mai târziu este soțul agresor și s-au făcut în continuare cercetări în acest sens. Se pare că între ei a existat o stare conflictuală. Femeia la momentul de față se află în afara oricărui pericol, leziunile pe care i le-a provocat sunt minore și a rămas în continuare internată. Luăm în calcul și varianta sinuciderii, este posibil, dar având în vedere condițiile de trafic este posibil să fie și pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed și ninsoare abudentă”, a declarat comisar șef Zorel Burlan, Șef Serviciu Cabinet din cadrul IPJ Vrancea.
    Conform unor surse, asupra bărbatului decedat,  în portofel, s-ar fi găsit un bilet în care acesta scria că-și ia fiul, pleacă de acasă și nu se mai întoarce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here