ULTIMA ORĂ! Un copac a căzut peste o mașină, în Focșani

0
2372


Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervine pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism parcat pe strada Rarău din municipiul Focșani.
UPDATE
Alte două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Focșani intervin pentru degajarea a doi copaci cazuți pe străzile Ion Basgan și Teiului din municipiului Focșani.
UPDATE 2!
O altă intervenție a pompierilor focșăneni pentru degajarea unui copac se desfășoară în acest moment pe strada Pictor Grigorescu din municipiul Focșani.
UPDATE 3!
O altă intervenție a pompierilor focșăneni este pentru degajarea unei crengi căzută pe un autoturism aflat pe strada Renașterii din municipiul Focșani.
UPDATE 4!
Încă o intervenție pentru degajarea unui copac cazut pe un autoturism, de această dată pe str. Dr. Telemac din municipiul Focșani. Intervine un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

UPDATE 5!
Intervenție pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, mun. Focsani, str. Oituz. Intervine un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.
UPDATE 6!
Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervine pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, mun. Focsani, b-dul București.
UPDATE 7!
Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Focșani intervin pentru degajarea a doi copaci cazuți pe străzile Duiliu Zamfirescu și Ghinea Dorinel din mun. Focșani. Cel din urmă a avariat două autoturisme.
ISU Vrancea 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here